20 juli 2024

Toegang tot het besloten deel van de Mediatheek

Beste bezoeker,

Een gedeelte van de Mediatheek zit achter een inlog, en is alleen bestemd voor taalvrijwilligers uit De Bilt die zijn aangesloten bij Steunpunt Vluchtelingen De Bilt of bij Taalpunten De Bilt. Deze organisaties zijn aangesloten bij Taal voor het Leven.

Het materiaal achter de inlog is alleen gratis beschikbaar voor organisaties die aangesloten zijn bij Taal voor het Leven. Belangstellende taalvrijwilligers buiten De Bilt kunnen zich in hun eigen woonplaats melden bij zo’n organisatie, om via die route toegang te krijgen tot het materiaal (dus niet via deze Mediatheek).

Ben je vrijwilliger van Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, log dan eerst in met je Steunpunt-account via: Inloggen. Ben je taalvrijwilliger bij Taalpunten De Bilt, dan heb je een account alleen voor de Mediatheek. Klik op Inloggen. Mocht dat nog niet het geval zijn, vraag dan een account aan bij de taalcoördinator.

Je kunt dan bij al het materiaal.

Ben je vrijwilliger van Steunpunt Vluchtelingen De Bilt en wil je jouw deelnemer met SpreekTaal laten oefenen, vraag dan een account aan bij de taalcoördinator.

Woon je in De Bilt en ben je taalvrijwilliger voor een andere organisatie dan bovengenoemde, neem dan contact op met de taalcoördinator om je aan te sluiten bij hetzij Steunpunt Vluchtelingen De Bilt, hetzij Taalpunten De Bilt.

Als je eerder een toegangscode hebt gekregen en je bent geen vrijwilliger in De Bilt, dan blijft die geldig tot 15 augustus 2021. Uitzondering: oud-deelnemers aan de Basistraining uit de omliggende gemeenten (Soest, Bunnik).